SKAPA DIN TRAKTORMATTA HELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL:

 

Traktor mattor till Zetor

Våra traktormattor från Zetor är 100% specialtillverkade. Vi har den unika passformen från många traktorer i vårt system. Du kan montera mattorna själv. Gör din traktor som ny igen med våra traktormattor! Välj traktormodell nedan. Då hittar du de olika artiklarna som vi levererar till din Deutz! Om du har några frågor kan du alltid skicka oss ett e-postmeddelande.

TRAKTOR MATTOR TILL Zetor

Vi kan leverera traktormattor till alla Zetor modeller. Du kan beställa dessa online. Mattorna är specialtillverkade. Vi känner till golvmattornas unika former för varje Zetor Vi visar formen av mattorna som en ritning i artikeln under bilderna. Om vi inte redan har den matta du söker efter, kan vi skräddarsy det om du skickar oss en pappersmal av original mattorna. Eller en digital ritning i .dxf format.

NÅLFILT TRAKTORMATTOR

Nålfilt traktormattorna för Zetor består av en robust kvalitetstyg. Dessa traktormattor har en totalvikt på 2.630 gr/m2.

RIBTYG TRAKTORMATTOR

Traktormattorna av ribtygg består av en robust nålspjällmatta med revbensmotiv. Den ribbade mattan har en totalvikt på 2 750 g/m2.

VELOUR TRAKTORMATTOR

Velour traktormattorna är gjorda av lyxig tuftad tyg. Det här är traktormattorna med bäst valuta för pengarna. Mattans vikt är 2 100 g/m2. Smutsen finns kvar på mattan, vilket gör den lätt att rengöra. Dessa mattor väljs oftast.

Zetor